HABERLER
  • Brent petrolün varil fiyatı 90,38 dolar
  • Brent petrolün varil fiyatı 89,92 dolar
  • Günlük üretim 40 bin varili aştı
  • Araç sahipleri dikkat! 1 Ocak΄ta başlıyor...
  • ABD΄de petrol üretimi rekor kırdı
  • Brent petrolün varil fiyatı 89,74 dolar
  • Petrol fiyatları 5 ayın zirvesinde
  • Libya petrolü Sudan iç savaşını körüklüyor mu?
  • Brent petrolün varil fiyatı 87,28 dolar
  • Rusya Petrol Üretimini Düşürecek
  • Brent petrolde Paskalya tatili nedeniyle işlemlere ara verildi
  • Türkiye’nin petrol ithalatı ocakta yüzde 11,02 arttı
EPDK 4 milyon 25 bin 950 TL CEZA KESTİ

EPDK 4 milyon 25 bin 950 TL CEZA KESTİ

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından alınan Kurul kararları kapsamındaki cezalar, 25 Temmuz tarihli Resmi Gazete’de yayınlandı. EPDK, 37 tüzel kişi ya da firmanın savunmasını isterken, 43 firmaya da toplamda 4 milyon 25 bin 950 TL tutarında ceza kesti. Bir firmaya ise ihtar verildi. Cezalarda ulusal marker seviyesinin yetersizliği önemli bir gerekçe olarak yer alırken, toplamda 81 işlemin 33 tanesi bu gerekçeyle yapıldı.

 

Bir kişiye, birkaç firmaya ait 19 adet boş LPG tüpü bulundurduğu için şikayet edilmesi üzerine yapılan denetimlerde iddianın doğru çıkması üzerine 1,000 TL’lik idari para cezası uygulanmasına karar verildi.

İstasyonsuz bir bayi işletmecisine, dağıtıcı firması dışında başka firmalardan akaryakıt ikmal ettiği sebebiyle 120 bin TL’lik idari para cezası uygulanmasına karar verildi.

Bitlis’te bir bayinin, yeterli şart ve seviyede ulusal marker içermeyen akaryakıt ikmal ettiği için savunmasının alınmasına karar verildi.

Ankara’da bir bayinin, 2005, 2006 ve 2007 yıllarında bazı bildirimleri yapma yükümlülüğünü yerine getirmemesi veya izin verilen süreden sonra yerine getirmesi üzerine yazılı savunmasının alınmasına karar verildi.

Bitlis’te bir bayinin, yeterli şart ve seviyede ulusal marker içermeyen akaryakıt ikmal ettiği için savunmasının alınmasına karar verildi.

Bitlis’te bir diğer bayinin yeterli şart ve seviyede ulusal marker içermeyen akaryakıt ikmal ettiği için savunmasının alınmasına karar verildi.

Bir bayiden alınan numuneye ilişkin olarak analiz raporlarına göre yeterli şart ve seviyede ulusal marker ihtiva etmeyen ve teknik düzenlemelere uygun olmayan akaryakıt ikmali yapıldığı gerekçesiyle bayiye 134 bin 400 TL’lik idari para cezası uygulanmasına karar verildi.

İhrakiye Teslim Lisansı sahibi bir firmadan, 2005, 2006, 2007 ve 2008 yılları içerisinde bildirim yükümlülüğünü yerine getirmediği veya bildirim yükümlülüğünü süresinden sonra yerine getirdiğinin tespit edilmesi nedeniyle yazılı savunmasının alınmasına karar verildi.

Bir bayiye, TÜBİTAK MAM tarafından incelenen raporlarda yeterli şart ve seviyede ulusal marker içermeyen akaryakıt ikmal ettiği gerekçesiyle 120 bin TL’lik idari para cezası uygulanmasına karar verildi.

Van’da bir bayi yeklisinin, Kurul’un izni olmaksızın tesisini başka bir kişiye kullandırması suretiyle yazılı savunmasının alınmasına karar verildi.

Antalya’da bir bayinin, Afyonkarahisar’daki bir bayiye yeniden satış amaçlı akaryakıt satışı yaptığı gerekçesiyle yazılı savunmasının alınmasına karar verildi.

Van’da bir bayinin, TÜBİTAK MAM tarafından düzenlenen analiz raporuna göre, gerekli şart ve seviyede ulusal marker içermeyen ve teknik düzenlemelere aykırı akaryakıt ikmali yaptığı gerekçesiyle yazılı savunmasının alınmasına karar verildi.

Afyonkarahisar’da bir bayinin, TÜBİTAK MAM tarafından düzenlenen analiz raporuna göre, gerekli şart ve seviyede ulusal marker içermeyen ve teknik düzenlemelere aykırı akaryakıt ikmali yaptığı gerekçesiyle yazılı savunmasının alınmasına karar verildi.

Afyonkarahisar’da bir diğer bayinin, Antalya’da bulunan bir bayiden akaryakıt ikmali yaptığı gerekçesiyle yazılı savunmasının alınmasına karar verildi.

Van’da bir bayide yapılan denetimde, Petrol Piyasası Lisans Yönetmeliği’ne aykırı olarak istasyonda vaziyet planı harici tank bulundurduğu ve yazılı savunmasını belirlenen süre içerisinde Kurum’a sunmadığı için 10 bin TL’lik idari para cezası uygulanmasına karar verildi.

Van’da bir bayinin, TÜBİTAK MAM tarafından düzenlenen analiz raporuna göre, gerekli şart ve seviyede ulusal marker içermeyen ve teknik düzenlemelere aykırı akaryakıt ikmali yaptığı gerekçesiyle yazılı savunmasının alınmasına karar verildi.

Van’da bir diğer bayinin TÜBİTAK MAM tarafından düzenlenen analiz raporuna göre, gerekli şart ve seviyede ulusal marker içermeyen ve teknik düzenlemelere aykırı akaryakıt ikmali yaptığı gerekçesiyle yazılı savunmasının alınmasına karar verildi

Kırşehir’de bir bayinin, TÜBİTAK MAM tarafından düzenlenen analiz raporuna göre, gerekli şart ve seviyede ulusal marker içermeyen ve teknik düzenlemelere aykırı akaryakıt ikmali yaptığı gerekçesiyle yazılı savunmasının alınmasına karar verildi.

İhrakiye Teslim Lisansı sahibi bir firmanın, 2006, 2007, 2008 ve 2009 yılları içerisinde bildirim yükümlülüğünü yerine getirmemesi veya süresinden sonra yerine getirmesi dolayısıyla yazılı savunmasının alınmasına karar verildi.

Ankara’da bir bayiye, teknik düzenlemelere aykırı akaryakıt ikmal etmesi sebebiyle 280 bin TL’lik idari para cezası uygulanmasına karar verildi.

Çorum’da bir bayinin, ulusal markersiz ve teknik düzenlemelere aykırı akaryakıt ikmal etmesi, bağlı dağıtıcısı dışında bir tankerden akaryakıt ikmal etmesi, ince makine yağını istasyonda bulundurması ve motorin ile karıştırarak akaryakıt olarak satması ve vaziyet planına derç edilmeyen akaryakıt tanklarını piyasa faaliyetine konu etmesi nedeniyle yazılı savunmasının alınmasına karar verildi.

Çorum’da bir diğer bayinin, ulusal markersiz ve teknik düzenlemelere aykırı akaryakıt ikmal etmesi nedeniyle yazılı savunmasının alınmasına karar verildi.

Çorum’da bir diğer bayinin, ulusal markersiz ve teknik düzenlemelere aykırı akaryakıt ikmal etmesi nedeniyle yazılı savunmasının alınmasına karar verildi.

Antalya’da bir bayinin, ulusal markersiz ve teknik düzenlemelere aykırı akaryakıt ikmal etmesi nedeniyle yazılı savunmasının alınmasına karar verildi.

Antalya’da bir diğer bayiye, ulusal markersiz ve teknik düzenlemelere aykırı akaryakıt ikmal etmesi nedeniyle 56 bin TL’lik idari para cezası uygulanmasına karar verildi.

Malatya’da bir bayinin, ulusal markersiz ve teknik düzenlemelere aykırı akaryakıt ikmal etmesi nedeniyle yazılı savunmasının alınmasına karar verildi

Bir bayiye, tesisinden alınan motorin numunesinin ilgili teknik düzenlemelere uygun ancak ulusal marker seviyesinin geçersiz çıkması ve ilgili teknik standartlara uygun ancak ulusal marker seviyesi geçersiz akaryakıt ikmal etmesi sebebiyle 120 bin TL’lik idari para cezası uygulanmasına karar verildi.

Van’da bir bayinin, bir firmaya 14 bin litrelik yeniden satış amaçlı akaryakıt satışı yapması nedeniyle yazılı savunmasının alınmasına karar verildi.

Van’da bir depolama firmasının, dağıtıcısı olan firma haricinde başka firmalardan otogaz ikmal ettiği gerekçesiyle yazılı savunmasının alınmasına karar verildi.

Gaziantep’te bir depolama firmasına, tesisinde bulunan tanklardan alınan fuel oil ve motorin numunelerinin, TÜBİTAK MAM’da yapılan analizlerinde teknik düzenlemelere uygun olmadığının tespit edilmesi sebebiyle 50 bin TL’lik idari para cezası uygulanmasına karar verildi.

Bir kişiye, yapılan denetimde akaryakıt istasyonu içerisinde tağşişe uğrayan ürün bulundurduğu ve “Tağşiş ve/veya hile amacıyla akaryakıta katılabilecek ürünlerin akaryakıta katılmaması ve istasyonunda bulundurulmaması” hükümlerine aykırı hareket etmesi sebebiyle 120 bin TL’lik idari para cezası uygulanmasına karar verildi.

Bir depolama firmasına, tesisinde bulunan tanklardan alınan fuel oil numunesinin, TÜBİTAK MAM’da yapılan analizlerinde teknik düzenlemelere uygun olmadığının tespit edilmesi sebebiyle 50 bin TL’lik idari para cezası uygulanmasına karar verildi.

Bir kişiye, yeterli şart ve seviyede ulusal marker içermeyen ve ilgili teknik standartlara aykırı akaryakıt ikmal ettiği gerekçesiyle 134 bin 400 TL’lik idari para cezası uygulanmasına karar verildi.

Ankara’da bir bayinin, dağıtım şirketi dışında başka bir bayiden akaryakıt ikmal ettiği gerekçesiyle yazılı savunmasının alınmasına karar verildi.

Ankara’da bir bayiye, TÜBİTAK MAM’da yapılan analizler neticesinde düzenlenen analiz raporları ile tespit edildiği üzere ilgili teknik düzenlemelere aykırı akaryakıt ikmal ettiği suretiyle 50 bin TL’lik idari para cezası uygulanmasına karar verildi.

Ankara’da bir diğer bayiye, TÜBİTAK MAM’da yapılan analizler neticesinde düzenlenen analiz raporları ile tespit edildiği üzere ilgili teknik düzenlemelere aykırı akaryakıt ikmal ettiği suretiyle 50 bin TL’lik idari para cezası uygulanmasına karar verildi.

Ankara’da bir diğer bayinin, istasyonundan alınan akaryakıt (benzin ve motorin) numunelerinin yapılan analizleri sonucunda düzenlenen analiz raporları ile tespit edildiği üzere geçerli şart ve seviyede ulusal marker içermeyen ve/veya teknik düzenlemelere aykırı akaryakıt ikmalinde bulunduğu gerekçesiyle yazılı savunmasının alınmasına karar verildi.

Ankara’da bir diğer bayinin, dağıtım şirketi haricinde başka bir firmadan akaryakıt ikmal etmesi sebebiyle yazılı savunmasının alınmasına karar verildi.

Ankara’da bir diğer bayiye, ilgili teknik düzenlemelere aykırı akaryakıt ikmal ettiği için 50 bin TL’lik idari para cezası uygulanmasına karar verildi.

Bir firmaya, zorunlu sigorta yükümlülüğünü yerine getirmediği gerekçesiyle 10 bin TL’lik idari para cezası uygulanmasına karar verildi.

Diyarbakır’da bir bayinin, yapılan denetim sonucu alınan akaryakıt numunelerinin TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi’nde yapılan analizlerinde yeterli şart ve seviyede ulusal marker içermediği ve ilgili teknik düzenlemelere aykırı olduğu gerekçesiyle yazılı savunmasının alınmasına karar verildi.

Samsun’da bir bayinin, denetim sonucu alınan akaryakıt numunesinin TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi’nde yapılan analizlerinde yeterli şart ve seviyede ulusal marker içermediği ve teknik düzenlemelere aykırı olduğu gerekçesiyle yazılı savunmasının alınmasına karar verildi.

Diyarbakır’da bir bayiye, akaryakıt istasyonundan iki farklı tarihte alınan numuneye ait rapor ile gerekli şart ve seviyede ulusal marker içermeyen akaryakıt ikmal ettiği gerekçesiyle 240 bin TL’lik idari para cezası uygulanmasına karar verildi.

Diyarbakır’da bir diğer bayiye, alınan motorin numunesinin gerekli şart ve seviyede ulusal marker içermediği ve teknik düzenlemelere uygun olmadığı TÜBİTAK MAM tarafından düzenlenen analiz raporu ile tespit edildiğinden 120 bin TL’lik idari para cezası uygulanmasına karar verildi.

Kırklareli’nde bir bayiye, alınan motorin numunesinin gerekli şart ve seviyede ulusal marker içermediği ve teknik düzenlemelere uygun olmadığı TÜBİTAK MAM tarafından düzenlenen analiz raporu ile tespit edilmiş olduğundan 120 bin TL’lik idari para cezası uygulanmasına karar verildi.

Samsun’da bir bayinin, yapılan denetim sonucu alınan akaryakıt numunesinin TÜBİTAK MAM’da yapılan analizlerinde yeterli şart ve seviyede ulusal marker içermediğinin muayene raporu ile tespit edildiği ve bir diğer tarihte alınan akaryakıt numunelerinin ise yeterli şart ve seviyede ulusal marker içermediğinin ve ilgili teknik düzenlemelere aykırı olduğunun muayene raporu ile tespit edildiği gerekçesiyle yazılı savunmasının alınmasına karar verildi.

Samsun’da bir diğer bayiye, lisanssız bayilik faaliyetinde bulunduğu anlaşıldığından 50 bin TL’lik idari para cezası uygulanmasına karar verildi.

İstanbul’da bir bayinin, analiz raporlarıyla teknik standartlara aykırı ve ulusal marker seviyesi geçersiz akaryakıt ikmal ettiği tespit edildiğinden yazılı savunmasının alınmasına karar verildi.

Kırıkkale’de bir bayinin, analiz raporuyla teknik standartlara aykırı ve ulusal marker seviyesi geçersiz akaryakıt ikmal ettiği tespit edildiğinden yazılı savunmasının alınmasına karar verildi.

Van’da bir bayinin, alınan akaryakıt numunesine ilişkin, TÜBİTAK MAM tarafından düzenlenen analiz raporu ile akaryakıt istasyonundan alınan benzin numunesinin marker seviyesinin geçersiz ve aynı zamanda teknik düzenlemelere de aykırı olduğunun belirlenmesi sebebiyle yazılı savunmasının alınmasına karar verildi.

Afyonkarahisar’da bir bayiye, istasyonunda vaziyet planı harici tank bulundurduğu ve yazılı savunmasını mevzuatta belirlenen süre içerisinde Kuruma sunmadığı gerekçesiyle 10 bin TL’lik para cezası uygulanmasına karar verildi.

Balıkesir’de bir bayiye, tesisin devredilmesi ve kendi talebi üzerine lisansının iptal edilmesine rağmen, izinsiz devralınan istasyonda lisans aldığı tarihe kadar lisanssız faaliyet gösterdiği gerekçesiyle 56 bin TL’lik idari para cezası uygulanmasına karar verildi.

Balıkesir’de bir diğer otogaz bayisine, otogaz istasyonunda lisans aldığı tarihe kadar lisanssız olarak faaliyet gösterdiği gerekçesiyle 280 bin TL’lik idari para cezası uygulanmasına karar verildi.

Afyon’da bir bayiye ait tankerden alınan motorin numunelerine ilişkin olarak TÜBİTAK MAM’ın analiz raporlarına göre ulusal marker seviyesi geçersiz ve teknik düzenlemelere aykırı akaryakıt ikmal ettiği gerekçesiyle 134 bin 400 TL’lik idari para cezası uygulanmasına karar verildi.

Bir bayiye, yerine getirmesi gereken bayilik lisansı alma yükümlülüğünü yerine getirmeden son kullanıcılara akaryakıt satışı gerçekleştirdiği gerekçesiyle 50 bin TL’lik idari para cezası uygulanmasına karar verildi.

Bir depolama firmasına, TÜBİTAK MAM tarafından yapılan analizler neticesinde analiz raporu ile tespit edildiği üzere ilgili teknik düzenlemelere aykırı akaryakıt ikmal ettiği gerekçesiyle 250 bin TL’lik idari para cezası uygulanmasına karar verildi.

Kocaeli’de bir otogaz bayisinin, 2008 yılında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nden gelen yazıyla GSM’inin geçersiz olduğunun belirtilmesi sebebiyle lisansının iptal edilmesine rağmen, istasyonunda zorunlu sigorta yaptırmadığı, sorumlu müdür bulundurmadığı ve “LPG Yetkili Personel” belgeli personel çalıştırma yükümlülüklerini yerine getirmediği gerekçesiyle yazılı savunmasının alınmasına karar verildi.

Bir kişiye, 2006 yılında lisanssız olarak bayilik faaliyetlerinde bulunduğu gerekçesiyle 50 bin TL’lik idari para cezası uygulanmasına karar verildi.

Bir firmaya, lisans alma tarihinden önce bayilik lisansı almadığı tespit edildiğinden 50 bin TL’lik idari para cezası uygulanmasına karar verildi.

Bir firmaya, lisans alma tarihinden önce bayilik lisansı almadığı tespit edildiğinden 50 bin TL’lik idari para cezası uygulanmasına karar verildi.

İzmir’de bir bayinin, dağıtıcı firması haricinde başka bir firmadan akaryakıt temin etmesi gerekçesiyle yazılı savunmasının alınmasına karar verildi.

İzmir’de bir diğer bayinin, bayi sahibine ait tankerde yapılan denetim neticesinde alınan numunelere ait TÜBİTAK’ta düzenlenen analiz raporlarına göre, istasyondaki tanklarda ve tankerde yeterli şart ve seviyede ulusal marker içermeyen ve ilgili teknik düzenlemelere aykırı akaryakıt bulundurduğu gerekçesiyle yazılı savunmasının alınmasına karar verildi.

Bursa’da bir bayiye, TÜBİTAK MAM tarafından düzenlenen analiz raporu ile akaryakıt istasyonundan alınan 95 oktan benzin numunesinin marker seviyesinin geçersiz olduğunun belirlenmesi suretiyle 120 bin TL’lik idari para cezası uygulanmasına karar verildi.

Bursa’da bir diğer bayiye, istasyon sahası içerisinde bulunan 2 adet akaryakıt depolama tankını vaziyet planına derç ettirmeden piyasa faaliyetine konu ettiği gerekçesiyle 11 bin 200 TL’lik idari para cezası uygulanmasına karar verildi.

İhrakiye teslimi lisansı sahibi bir firmanın, 2006, 2007, 2008 ve 2009 yılları içerisinde yerine getirmesi gereken bildirim yükümlülüğünü yerine getirmediği tespit edildiğinden yazılı savunmasının alınmasına karar verildi.

Kocaeli’de bir bayinin, dağıtıcısı haricinde başka bir kaynaktan akaryakıt tedarik ettiği anlaşıldığından yazılı savunmasının alınmasına karar verildi.

Kocaeli’de bir diğer bayinin, akaryakıt istasyonunda yeterli şart ve seviyede ulusal marker içermeyen ve teknik düzenlemelere uygun olmayan akaryakıt ikmal etmesi sebebiyle yazılı savunmasının alınmasına karar verildi.

Kocaeli’de bir diğer bayiye, otogaz bayilik lisansı almayarak LPG otogaz istasyonu bünyesinde otogaz bayilik faaliyeti yürüttüğü gerekçesiyle 286 bin 160 TL’lik idari para cezası uygulanmasına karar verildi.

Bir firmaya, lisans alma tarihinden önce bayilik lisansı almadığı tespit edildiğinden 219 bin 600 TL’lik idari para cezası uygulanmasına karar verildi.

Bir kişiye, lisans alma tarihinden önce bayilik lisansı almadığı tespit edildiğinden 50 bin TL’lik idari para cezası uygulanmasına karar verildi.

Bir firmaya, lisans almaksızın 16 gün boyunca LPG otogaz bayilik faaliyetinde bulunması nedeniyle 219 bin 600 TL’lik idari para cezası uygulanmasına karar verildi.

Kendisine 50 bin TL’lik idari para cezası uygulanmasına karar verilen bir kişinin, Kurul kararına yapmış olduğu itiraz reddedildi.

Van’da bir bayiye, dağıtıcısına ait belirtilere istasyonda yer vermediği gerekçesiyle 120 bin TL’lik idari para cezası, aynı zamanda üçüncü şahıslar mali sorumluluk sigortası yaptırmadığı gerekçesiyle de 10 bin TL’lik idari para cezası ile toplamda 130 bin TL’lik idari para cezası uygulanmasına karar verildi.

Kırşehir’de bir bayiye, vaziyet planı haricinde akaryakıt tankı işlettiği ve yazılı savunmasının mevzuatta belirlenen süre içerisinde Kuruma ulaştırılmadığı sebebiyle 10 bin TL’lik idari para cezası uygulanmasına karar verildi.

Elektrik Üretim Lisansı Sahibi bir firmaya, ilerleme raporunu zamanında sunmadığı gerekçesiyle ihtarda bulunulmasına karar verildi.

Afyonkarahisar’da bir bayiye, vaziyet planı haricinde akaryakıt tankı işlettiği ve yazılı savunmasının mevzuatta belirlenen süre içerisinde Kuruma ulaştırılmadığı sebebiyle 11 bin 200 TL’lik idari para cezası uygulanmasına karar verildi.

İhrakiye Teslim Lisansı sahibi bir firmanın, 2005, 2006, 2007 ve 2008 yıllarına ait bildirimleri yapma yükümlülüğünü yerine getirmediği veya bildirim yükümlülüğünü süresinden sonra yerine getirdiğinin tespit edilmesi nedeniyle yazılı savunmasının alınmasına karar verildi.

Bir bayiye, muhtelif tarihlerde bayilik lisansı almadan faaliyette bulunduğu gerekçesiyle 50 bin TL’lik idari para cezası uygulanmasına karar verildi.

Bir diğer bayiye, muhtelif tarihlerde bayilik lisansı almadan faaliyette bulunduğu gerekçesiyle 50 bin TL’lik idari para cezası uygulanmasına karar verildi.

Çorum’da bir bayiye, dağıtıcısı haricinde LPG tüpü bulundurması sebebiyle 1,000 TL’lik idari para cezası uygulanmasına karar verildi.

Antalya’da bir bayiye, dağıtıcısı haricinde LPG tüpü bulundurması sebebiyle 1,000 TL’lik idari para cezası uygulanmasına karar verildi.

HABER ARŞİVİ

Aylara Göre Haber Sayıları: Haberleri görmek için sayıların üzerine tıklayın.

Yıllar Oca. Şub. Mar. Nis. May. Haz. Tem. Ağu. Eyl. Eki. Kas. Ara.
2024 35 40 30 10 0 0 0 0 0 0 0 0
2023 46 37 55 111 55 43 50 52 48 44 24 35
2022 80 89 110 58 77 91 54 50 49 62 60 59
2021 34 41 62 51 43 41 36 40 51 59 41 58
2020 13 7 28 71 51 38 27 14 29 32 41 43
2019 26 25 25 18 15 27 15 22 24 21 17 20
2018 17 30 22 13 32 19 20 19 41 43 46 37
2017 23 17 34 17 23 29 27 27 24 31 28 27
2016 23 34 21 41 27 29 7 25 13 27 26 26
2015 18 19 30 25 5 23 21 29 13 21 8 30
2014 18 13 21 19 18 13 9 15 9 11 22 23
2013 20 16 23 24 22 29 22 20 17 20 18 23
2012 22 34 49 30 24 27 26 23 13 17 9 25
2011 9 6 11 12 8 18 18 8 4 11 18 16
2010 14 14 15 10 8 7 14 5 12 4 7 26
2009 16 23 23 17 26 41 51 38 17 28 31 23
2008 3 5 3 2 2 8 7 11 8 17 28 15
Haber Tarih Aralığı: 2010 - 7. ay
  • EPDK’DAN YENİ DAĞITICI LİSANSI (28 Temmuz 2010 Çarşamba)
  • GÜMRÜKTE DEW BASKIN (20 Temmuz 2010 Salı)
  • DAĞITICI SAYISI 49 OLDU (20 Temmuz 2010 Salı)
  • KAÇAĞA ELEKTRONİK TAKİP (16 Temmuz 2010 Cuma)
  • DANIŞTAY’DAN İNTİFA KARARI (12 Temmuz 2010 Pazartesi)